Disclaimer

Ik streef ernaar op deze website correcte en actuele informatie te verstrekken. De verstrekte informatie wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. Desondanks kan het voorkomen dat de verstrekte informatie onvolledig en/of onjuist is. Indien het jaar van uitgave en de staat waarin het boek en/of de omslag verkeerd voor u belangrijk is, neem dan vooraf altijd contact met mij op. 

Voor de afhandeling van uw bestelling zult u zo spoedig mogelijk een reactie van mij ontvangen met daarin de totale kosten inclusief een bevestiging van de verzendkosten (deze kunnen afwijken van de weergegeven verzendkosten op de website). Vervolgens zult u instructies ontvangen voor een directe bankoverschrijving. Hiermee kan de aankoop worden afgerond en u zult de boeken ontvangen volgens PostNL pakketbezorging.

 

De bovenstaande manier van betaling en afhandeling van de bestelling word gehanteerd omdat deze site is gemaakt met behulp van WIX.com. Deze site builder staat niet toe dat betalingen via IDEAL worden gemaakt. Daarnaast kunnen de verzendkosten per boek erg variëren door het verschil in gewicht en de grootte van de bestelling.

Deze website is gemaakt om gemakkelijker mijn detectives te ruilen en te verkopen. Ik ben een particuliere verzamelaar en geen boekhandel of antiquariaat.

NEEMT CONTACT OP

Tel: +31640889665

ELKE DAG BEREIKBAAR

Binnen 24 uur een reactie

AL JAREN VERZAMELAAR
VAN DETECTIVES
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
VOLG MIJ OOK OP
SOCIAL MEDIA

© 2018 Nederlandsedetectives.nl